Under mässan Logistik & Transport i Göteborg anordnade vi på Myloc, tillsammans med våra partners MOVEBYBiKE och Starke Cycles, en tävling där våra monterbesökare fick svara på frågor om våra lösningar. Vi säger stort grattis till Joakim Holm på Devex Mekatronik som förutom alla rätt på frågorna delade med sig av ett riktigt spännande tips på nytt användningsområde för Leveransmaskinen. Han får nu ett presentkort på Linas Matkasse som använder sig av lastcykeln för att leverera matkassar till sina kunder. Vi ringde upp Joakim för att meddela honom vinsten.
 

1. Grattis till vinsten, Joakim! Kan du berätta närmare om ditt förslag på nytt användningsområde för leveransmaskinen?

Vilken trevlig överraskning! Tack! När jag bodde i Frankrike var det vanligt att man gick förbi ett bageri på väg till jobbet för att köpa sin lunchbaguette. Jag är övertygad om att vi även här skulle uppskatta nybakat bröd till förmiddagsfikat. Med lastcykeln skulle det vara enkelt, smidigt och hållbart att ta med några backar med frallor tidigt på morgonen när de är som bäst och leverera till större kontorsbyggnader i city.

 

2. Kände du till MOVEBYBiKE, Starke Cycles, Myloc och leveransmaskinen sedan tidigare?

Jag hade läst en del om lösningen genom LinkedIn tidigare, men det var nu under mässan Logistik & Transport som jag fick se lastcykeln för första gången. Att den redan var implementerad i flera städer var en glad nyhet för mig då jag trodde att den bara var i prototypstadiet. Samarbetet mellan cykelåkeriet MOVEBYBiKE, lastcykeltillverkaren Starke Cycles och IT- och logistikföretaget Myloc kring den här leveransmaskinen känns mycket intressant.

 

3. Kan du berätta om ditt dagliga arbete på Devex Mekatronik?

Devex Mekatronik erbjuder kvalificerade ingenjörstjänster för intensiva produktutvecklingsprojekt. Vi levererar kompetens och projektleveranser inom hela produktutvecklingscykeln, från idé till färdig produkt. Jag är en del av Devex kompetenscentrum för kompositmaterial där vi vill ge svenska företag, inom främst industri, tillgång till lättare och mer anpassade material för att sänka monterings-, energi- och livscykelkostnad.
 
Återigen, stort grattis till vinsten av ett presentkort på Linas Matkasse!
 

Facebooktwitterlinkedinmail