We bring process digitalization to you

 
 

Digitalt logistiksystem – effektivare Supply Chain

 
 
 
transparent
 
 

We bring process digitalization to you

 
 

Digitalt logistiksystem – effektivare Supply Chain

 
 
 
transparent
 
 

Myloc i siffror


 

10+  
länder

1500+  
företag

20 000+  
användare

1 000 000+  
transaktioner

Branscher


Skräddarsydda digitala lösningar för fastighetsföretag. Vi hjälper er att jobba effektivt med mindre trafik, minskat behov av ytor och en ökad förmåga att samordna aktiviteter och resurser.

Skräddarsydda digitala lösningar för logistik i kommuner. Vi hjälper er att jobba effektivt med områden som samordnad varudistribution och andra logistikaktiviteter.

Digitala lösningar som hjälper dig som industriföretag att jobba effektivare. Koppla ihop dig med dina samarbetspartners och samverka i realtid i ett och samma system.

Skräddarsydda digitala lösningar för hamnföretag med ambitioner. Oavsett om du är en större eller mindre hamn hjälper vi dig att tillgodose och även förekomma kunders önskemål utan att få en ökad administration.

Skräddarsydda digitala lösningar som hjälper landsting att jobba effektivare med byggnation och utveckling av sjukhus, vårdcentraler och andra enheter.

Digitala lösningar som hjälper dig som leverantör att jobba effektivare. Koppla ihop dig med dina samarbetspartners och samverka i realtid i ett och samma system.

Vi är övertygade om att du som byggföretag är intresserad både av kortare byggtider och minskat resursbehov i byggandet samtidigt som du tar del av effekten i form av lägre kostnader.

Digitala lösningar som hjälper dig som logistikföretag att jobba effektivare genom hela kedjan. Samverka med dina partners i realtid och få fullständig kontroll på allt som sker.

Digitala lösningar som hjälper dig som distributör att jobba effektivare. Koppla ihop dig med dina samarbetspartners och samverka i realtid i ett och samma system.

Lägre kostnader

Mindre Admin

Lägre Risk

Bättre kontroll

Produkter och Tjänster för effektiv Supply Chain och logistik


MYLOC
CONSTRUCTION

Logistiksystem i molnet, skräddarsytt för byggbranschen. Samverka med dina partners i realtid, i ett och samma system. Effektivisera er bygglogistik, materialhantering och transporter!

MYLOC INBOUND  
LOGISTICS

Effektiva digitala logistiklösningar ditt företags inbound-logistik. Smidiga funktioner för effektivare flöde av inkommande gods, Cross Docking, Leverantörsportal och mycket mer.

MYLOC CITY  
LOGISTICS

Logistikplattformen för hela kommunen och transportören för samordnade leveranser och effektiv citylogistik. Miljövänligare, snabbare och mer kostnadseffektivt!

MYLOC OUTBOUND  
LOGISTICS

Digitala logistiklösningar för effektiv Outbound-logistik. Smidiga funktioner såsom WMS, realtidsrapportering, Track & Trace, Proof och Delivery och mycket mer.

MYLOC SITE
LOGISTICS

Myloc har lösningar som med fördel kan appliceras för effektivare site-logistik. Bättre styrning och kontroll, ökad mobilitet och transparens, WMS och mycket mer.

OLIVETREE  
SOLUTIONS

Vi har även en konsultverksamhet där vi har mer än 200 års samlad erfarenhet av affärskritiska och komplicerade lösningar inom supply chain och logistik.

FILMEN OM MYLOC – DIGITALT LOGISTIKSYSTEM


KONTAKTA OSS


Vill du veta mer om våra logistiksystem? Fyll i formuläret för att bli kontaktad av en av våra experter.

Senaste nytt


Glad sommar önskar vi på Myloc!

Vi på Myloc vill passa på att tacka våra kunder, partners och medarbetare för en händelserik vår som nu passerat. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete i höst!   Vi är bemannade under hela sommaren och kan fortfarande kontaktas via info@myloc.se eller...

BRA BYGG BYGGER EFFEKTIVARE MED MYLOC CONSTRUCTION

I BRA Byggs största byggprojekt i Göteborgsregionen någonsin uppförs 70–80 000 m2 när Geelykoncernen etablerar sig på Lindholmen. Över tid kommer cirka 300–400 personer arbeta på heltid med byggprojektet och första delen av etableringen förväntas stå klar 2020....