Om oss

 
 

Om myloc ab

Världens ekonomi är global.

Allt tillverkas där det är billigast och i stora serier. Däremot har försörjningskedjor blivit längre och mer komplexa.                      Logistiken har därför blivit en allt större utmaning för många aktörer. 

 

Myloc utvecklar koncept och digitala molnbaserade lösningar som ger våra kunder effektivare Supply Chain- och logistikflöden.          Vi fokuserar på att genom digitalisering förenkla och automatisera gränsöverskridande verksamhetskritiska processer.                Därmed kombinerar vi ett stort verksamhetskunnande med expertis kring utveckling av verksamhetsapplikationer och molntjänster inom Supply Chain och logistik.

Från att ha haft en början som konsultverksamhet har vi mer och mer gått över till produktverksamhet baserat på vårt koncept Activity Based Logistics (aktivitetsbaserad logistik).  

affärsidé

Med fokus på genomförande och resultat levererar vi gränsöverskridande IT-lösningar och tjänster som förenklar och effektiviserar affärsprocesser, ökar förändringsförmågan, säkerställer användaracceptans och skapar konkurrensfördelar.

Vision

Vår vision bygger på en enkel men kraftfull idé: Möjliggöra för företag att samverka i logistiknätverk. Både för att utveckla sina affärer och effektivisera sin egen verksamhet men också skapa helt nya affärer och mer effektiva sätt att samverka. De som arbetar i logistikflödet skall kunna enkelt överblicka och arbeta med all nödvändig information på ett ställe. På så sätt skapar vi förutsättningar för en helt ny nivå av prestanda och flexibilitet inom logistiken.  

 

Uppdrag

Våra uppdragsgivare återfinns bland större namnkunniga företag inom olika branscher: Byggföretag, fastighetsföretag, kommuner, landsting, hamnföretag, logistikföretag, industriföretag, speditörer, leverantörer och distributörer.
Kontakta oss för mer information och referenser inom våra samtliga affärsområden.  

e Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

KONTAKTA OSS


VD

Lars Eiring
lars.eiring@myloc.se
+46 702 68 98 51

 

ADMINISTRATION

Lars Nordström
lars.nordstrom@myloc.se
+46 708 49 94 73

MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING

Anders Eklund
anders.eklund@myloc.se
+46 703 25 63 86

Anders Bolin
anders.bolin@myloc.se
+46 730 66 50 42

Ingrid Sandlund ingrid.sandlund@myloc.se                  +46 703 12 34 10

 

AFFÄRSOMRÅDE

 

Myloc® Construction

Anders Eklund
anders.eklund@myloc.se
+46 703 25 63 86

Myloc® Logistics

Lars Eiring
lars.eiring@myloc.se
+46 702 68 98 51

Solutions

Lars Eiring
lars.eiring@myloc.se
+46 702 68 98 51