Den 12 januari var det äntligen premiär för Mylocs satsning på partnernätverk inom vårt affärsområde Myloc® Logistics.
 
Vi bjöd in representanter från olika företag inom supply chain till vårt huvudkontor på Stortorget i centrala Malmö för att presentera och diskutera möjligheterna som skapas genom samarbete mellan olika företag i branschen. Anledningen till att vi väljer att bygga upp ett partnernätverk är att vi ser stor potential att kunna ta branschen framåt genom att samarbeta mer med varandra. Målsättningen för oss är att man som medlem ska kunna erbjuda en lösning som kunden kan växa med, samt agera förändringsledare där ett partnernätverk ger större förutsättningar för att lyckas.
 
På denna premiärträff fokuserade vi framför allt på att presentera erbjudandet till partnernätverkets medlemmar. Vi berättade även om Myloc® Logistics och om hur molntjänsten kan vara en värdefull resurs för att effektivisera inom områden som internlogistik, samordnad distribution, Returns Management, Hamnlogistik och Facility Management/Servicelogistik, samt andra områden där inget annat passar. Genom partnernätverket vill vi nu kunna erbjuda ännu bättre lösningar, inom ännu fler områden.
 
Det var oerhört kul att så många deltagare engagerade sig under kundträffen. Det blev väldigt många intressanta diskussioner och vi hoppas att vi kan fortsätta dessa för att få ut så mycket som möjligt av vårt partnernätverk.
 

Mer information

Är du intresserad av att få mer information eller bli medlem i partnernätverket? Ta kontakt med Lars Eiring på lars.eiring@myloc.se.

 

Facebooktwitterlinkedinmail