I torsdags den 12 januari arrangerade Myloc tillsammans med vår samarbetspartner Brunkeberg Systems ett seminarium i Göteborg där vi presenterade vårt gemensamma koncept ATBC som ska effektivisera byggandet på höjden.

 
Med anledning av det stora antalet pågående och planerade byggprojekt i Göteborg valde vi att hålla det första seminariet om Accelerated Tall Building Construction (ATBC) just där. Vi samlade femton representanter från olika företag inom stadsutveckling och höll till i Älvrummet som beskrivs som ett helt hus tillägnat stadsutvecklingen i Göteborg och har blivit en naturlig samlingsplats för seminarier, föreläsningar och diskussioner inom stadsutvecklingsfrågor.

Seminariet inleddes med frukost och mingel runt den stora och mäktiga modellen av centrala Göteborg som ger en överblick på staden som den ser ut idag och som den planeras att se ut i framtiden. Efter frukostminglet samlades alla för att ta del av en presentation om ATBC som hölls av Anders Eklund från Myloc och Henrik Ljungdahl från Brunkeberg Systems.
 

Brunkeberg Systems och Myloc® Construction

Brunkeberg Systems är ett patenterat system för snabbare och säkrare installationer av glaspaneler. Kombinerat med molntjänsten Myloc® Construction för att samordna leveranser och materialstyrning får man ett koncept som skapar helt nya möjligheter för effektivare byggande på höjden – Accelerated Tall Building Construction.

Anders och Henrik höll varsin presentation om respektive tjänst och sedan en gemensam där de presenterade hur ATBC skapar förutsättningar för att hantera de utmaningar som Göteborgs Stad står inför i sina pågående och planerade stadsutvecklingsprojekt. ATBC fick ett positivt mottagande av deltagarna på seminariet och öppnade upp för många frågor och diskussioner kring konceptet och stadsutvecklingen i Göteborg.
 

Flera planerade seminarium om ATBC

Vi vill rikta ett stort tack till samtliga deltagare och ser fram emot att arrangera fler seminarier på flera olika orter tillsammans med vår samarbetspartner Brunkeberg Systems.

Vill du veta mer om ATBC eller anmäla ditt intresse för kommande seminarier, tveka inte att höra av dig till Anders Eklund på anders.eklund@myloc.se.
 
atbc
Älvrummet i Göteborg har blivit en naturlig samlingsplats för seminarier, föreläsningar och diskussioner om stadsutvecklingen i Göteborg. 
 
atbc
Henrik Ljungdahl från Brunkeberg Systems berättar om deras patenterade system för fasadmontering och vertikala lyft. 
 
8
Anders Eklund berättar om molntjänsten Myloc® Construction och våra lösningar inom Construction Supply Chain Managament för att samordna leveranser och materialstyrning för effektivare byggprojekt. 
 
2 (2)
Accelerated Tall Building Construction är vårt gemensamma erbjudande som skapar möjligheter för effektivare byggande på höjden.

 

This Seminar adressed specific challenges for he Gothenburg area, specifically for Developers and main contractors. Let us know if you want to be invited to future seminars.
Många representanter från olika företag inom stadsutveckling i Göteborg deltog på seminariet. 

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail