Till vårt affärsområde Myloc® Construction söker vi efter en person med intresse för affärer, teknik och en vilja att arbeta med förändring. 

Myloc är en del av byggindustrins utveckling – Vi söker dig som vill vara med

Byggproduktion är en bransch med stor potential som med hjälp av industriell styrning av logistiken kan nå kortare byggtider och ökad effektivitet. På Myloc har vi utvecklat en modell som möjliggör detta och en molnbaserad mjukvara, Myloc® Construction. Idag är vi marknadens ledande system för Construction Supply Chain Management och en plattform som kopplar ihop aktörerna, möjliggör och förenklar koordinering, samt styrning av materialflödet och resursanvändning.
 
Trots detta är vi bara i början av vår resa. Det finns mycket kvar att göra kring produkten med nya moduler och fortsatt kontinuerliga förbättringar, men vi har ett beprövat system som förenklar och möjliggör en mer effektiv materialförsörjning redan nu och därmed också snabbare och effektivare byggproduktion.
 
Utmaningar och därmed möjligheter ser i många avseenden ut på samma sätt i resten av världen som i Sverige. Myloc® Construction kommer successivt att erbjudas marknaden utanför Norden med start 2018.
 
Vi har hela tiden ambitionen att våra kunder skall möta representanter som med hög kompetens skall kunna fungera både som diskussionspartner och som bollplank kring lösningsutformning. För att säkerställa konkreta effekter i projektbudgetar och tidplaner förväntas vi också kunna stödja projekt och projektledningar redan i tidiga faser av projektet.
 
Sammantaget behöver vi alltså presentera Myloc® Construction för fler kunder och vi behöver kunna stödja fler projekt och företag i arbetet med att införa effektiv material- och resursstyrning. Därför söker vi nu minst en person som förstärkning. Vi kallar rollen för Verksamhetsutvecklande säljare.
 

Om Myloc AB och vad vi kan erbjuda dig som medarbetare

Myloc AB är specialiserat på att utveckla lösningar och koncept som möjliggör samverkan och optimering av flöden i nätverk där systemet levererar verksamhetskritiska funktioner.
 
Som verksamhetsutvecklande säljare på Myloc blir du en del av ett engagerat team som brinner för att skapa lösningar som tar byggbranschen framåt. Vi som arbetar på Myloc gillar att det är högt i tak, har stort fokus på våra kunder och ser ständig utveckling som en möjlighet för företaget och för oss som medarbetare att utvecklas i våra olika roller. Med en platt organisation som arbetar i mindre team finns det stora möjligheter att växa i ansvar.
 

Arbetet

Arbetet utgår ifrån vårt kontor i Malmö (vi kan överväga andra lösningar) och innehåller olika delar.

• Vara en medlem i Mylocs marknadsteam (Case kvalificering och marknadsaktiviteter)
• Direkt säljarbete och hålla självständiga kundmöten
• Som konsult leda och/eller delta i kundprojekt
• Hålla i utbildningar kring Myloc® Construction och Construction Supply Chain Management
 
Du kommer att ges möjligheten att bygga upp en gedigen produktkompetens kring Myloc Construction och förstå hur tjänsten kan användas utifrån olika roller eller olika projektförutsättningar.
 
Du kommer att få ett individuellt anpassat introduktionsprogram för att komma igång på bästa sätt.
 
Du kommer att rapportera till vår marknadschef och arbeta nära Myloc® Construction teamet.
 

Egenskaper

Vi tror att följande är egenskaper du känner igen dig i
• Drivs av viljan att vara med och bidra till utveckling och förändring
• Intresse och respekt för människor
• Vilja att göra affärer som innefattar både hårda och mjuka delar
• Nyfikenhet och en vilja att lära nya saker
• Förmåga att se helhetsbilden, men sätter dig gärna in i enskilda delar
• Kommunicerar och skriver obehindrat dokument och presentationer på både svenska och engelska 

Din bakgrund

Vi har sammanfattat vem vi tror du är. Det kanske inte stämmer – dig vi söker är kanske någon helt annan men då tror vi att du får några ledtrådar av nedanstående
 
• Du är ca 30-40 år gammal
• Erfarenheter som kan vara värdefulla kan vara från byggindustrin, projekteringsfaser, projekt, idé- och systemförsäljning
• Vi tror att du har högskoleutbildning, gärna inom Bygg och/eller med inriktning på Logistik.
Andra erfarenheter kan också vara relevanta.
• Körkort
• Relevant yrkeserfarenhet som underlättar för dig och berikar oss
 
Vill du vara med och förändra och utveckla en bransch med en enorm effektiviseringspotential? Ansök till tjänsten redan idag! Skicka ditt CV och personligt brev till anders.eklund@myloc.se.
 

Kontaktpersoner:

Anders Eklund, sälj-och marknadschef
anders.eklund@myloc.se
+46 70 325 63 86
 
Lars Eiring, VD
lars.eiring@myloc.se
+46 70 268 98 51

 

Facebooktwitterlinkedinmail