Vi på Myloc jobbar hela tiden med att utveckla lösningar som bidrar till ökad effektivitet inom supply chain och logistik. Nu har vi lanserat flera nya funktioner i molntjänsten och logistiksystemet Myloc Logistics som kan kopplas samman och appliceras på en rad olika områden.

Några nya tillämpningsområden för Myloc Logistics genom de nya funktionerna är:

Returhantering

Vi har utvecklat nya funktioner i Myloc Logistics som möjliggör för effektivare kolli- och returhantering. Några som kan dra nytta av dessa är e-handlare, tredjepartslogistiker och grossister.

Relaterat: PostNord Fulfilment implementerar Myloc Logistics för effektivare returhantering

Samordnad Varudistribution

Vi har utvecklat nya funktioner i Myloc Logistics som gör det möjligt att enklare och mer effektivt samordna leveranser av varor till olika verksamheter enligt uppgjorda körscheman. Några som kan dra nytta av detta är kommuner och e-handlare/grossister och alla som har behov av att göra crossdocking.

Relaterat: ”Samordnade transporter för en bättre miljö” – Myloc Logistics effektiviserar samordnad varudistribution i Kungsbacka Kommun.

Godsmottagning

Vi har utvecklat nya funktioner i Myloc Logistics som gör det möjligt att ta emot förhandsaviseringar vid godsmottagning och därmed få bättre kontroll på inflödet. Några som kan dra nytta av detta är distributörer och tillverkande företag.

Är du intresserad av att veta mer om de nya funktionerna och tillämpningsområden för Myloc Logistics ta kontakt med Lars Eiring på lars.eiring@myloc.se eller 0702-689851.Facebooktwitterlinkedinmail