Imorgon är det äntligen dags för vårt årliga event och inspirationsdag i Malmö, som vänder sig till dig som jobbar inom Supply chain och logistik. Denna gång håller vi till på Sankt Gertrud Konferens på Östergatan 7B, som ligger ett stenkast från Malmö C. Ni får lyssna till intressanta och lärorika föredrag och ta del av konkreta exempel på hur digitala lösningar förändrar vårt sätt att arbeta med supply chain.
 

Praktisk Information

 
Parkering: Det finns gott om platser i Caroligaraget som ligger nära Konferens Sankt Gertrud där vi ska hålla till. För er som kommer med tåg och buss till Centralstationen är det fem minuters promenad.

Samling: Inspirationsdagen inleds med lunch kl 12 i sal Kryddloftet på Sankt Gertrud Konferens. Det kommer att vara skyltar som visar vägen, och vi kommer även stå och hälsa er välkomna och se till att ni hittar rätt.

Inspirationsföreläsningarna kommer att hållas i sal Musikhallen mellan kl 13 och 17, med fikapaus kl 15. Även hit kommer det att vara väl skyltat. Lokalen är utrustad med projektor + filmduk, whiteboard, blädderblock och pennor.

Efter seminariet är ni välkomna för sedvanligt mingel på vårt kontor på Stortorget 8. Från kl 18 serveras plockmat och lämplig dryck.

Agenda för dagen

 
12.00-13.00
Lunch på Sankt Gertrud Konferens, i lokalen ”Kryddloftet”. 

13.00 – 13.15
Olivetree inleder konferensen i lokalen ”Musikhallen”. 

13.15 – 13.50 
Ny teknik som revolutionerar fasadinstallation på höga hus.
Brunkeberg – Higher Level Construction. The Brunkeberg® System är ett patentskyddat system för installation av elementfasader på  höga hus. En innovativ infrastruktur i fasaden möjliggör vår revolutionerande metod för snabbare och säkrare byggande. De berättar om en teknologi som kommer att revolutionera sättet att montera fasader på lite högre byggnader.

13.50 – 14.25
Effektiv flödesstyrning i praktiken
Wellsec tillverkar, utvecklar och levererar avancerade styrsystem för fysisk styrning av logistikflöden på byggarbetsplatser och industrier.  Thomas Walldof , Head of R&D, talar om hur effektiv flödesstyrning ser ut och fungerar i praktiken. 

14.25 – 15.00
Lansering av nytt samarbete – banbrytande logistik
Olivetree presenterar ett nytt spännande samarbete där man tagit fram lösningar som är helt banbrytande inom logistiken. Detta vill du inte missa!

15.00-15.30
Paus med kaffe och kaka en trappa ner. 

15.30 – 16.05
Just vår bransch är inte så speciell 
Fredrik Larson är managementkonsult och arbetar med förändringsarbete – både med företag som tvingas till det då de är i kris och de som vill förändra sig då de ser möjligheter. Här berättar han om hur man kan utnyttja metoder och erfarenheter från andra verksamhetsområden i område där man inte gjort det förut.

16.05-16.40
Samordnad varudistribution
Anna Lagström, som jobbar med Service Logistics Solutions på PostNord E-commerce & Logistics, pratar om värdet och innebörden av konceptet samordnad varudistribution. 

16.40-17.00
Olivetree summerar dagen. 

18.00
Vi samlas på Olivetrees kontor på Stortorget 8, Lejonpassagen, första dörren till vänster. Ta hissen upp till våning 7 (om du inte känner för att gå 176 trappsteg upp).

Vi ser fram emot att träffa er alla!
 
 

Facebooktwitterlinkedinmail