Konceptet ”Älskade Stad” får internationell uppmärksamhet när BBC presenterar lösningen i sin ”People Fixing The World” serie. Även den tyska nyhetskanalen Das Erste publicerar en nyhet om tjänsten. Vi från Myloc Logistics är stolta över att vara leverantör till vår innovativa kund Ragn Sell inom City Services. ”Älskade Stad” är ett samarbete mellan Stockholm Stad, Rang-Sells, Bring och Vasakronan som fokuserar på att minimera antalet transporter och utsläpp i städer. Lösningen, som bygger på teorin om cirkulär ekonomi, är redan väl etablerad i Stockholm, Malmö och Oslo. På sikt kommer ”Älskade Stad” att rullas ut i fler städer och på så vis bidra till fler tystare och renare stadsmiljöer när paket och avfall hanteras av samma chaufför.

Titta på inslaget från BBC nedan:

https://www.bbc.com/news/av/stories-50828056/the-delivery-driver-who-takes-away-your-rubbish

Titta på inslaget från Das Erste:

https://www.daserste.de/information/politik-weltgeschehen/weltspiegel/sendung/schweden-oekologischer-paketdienst-100.html

Om Myloc:
Myloc utvecklar digitala molnbaserade lösningar för effektivare Supply Chain och logistikflöden. Samtliga inblandade aktörer i en försörjningskedja kan kopplas ihop i ett och samma system där de i realtid kan dela information och samverka kring alla aktiviteter. Myloc används med fördel inom flera områden såsom sitelogistik, last mile logistik och bygglogistik där produktion av logistikprocesser är viktig.

För mer information om Myloc:

Lars Eiring, VD, Myloc
lars.eiring@myloc.se

Anders Bolin, Affärsutveckling, Myloc
anders.bolin@myloc.se

Facebooktwitterlinkedinmail