Uppsala kommun, som valt att implementera molntjänsten Myloc Logistics för att uppnå ökad effektivitet och digitalisering av sina logistikflöden inom och mellan kommuner, inleder ett strategiskt samarbete med Myloc.

– Vi ser stor potential i Myloc Logistics då systemet är aktivitetsbaserat med goda uppföljningsmöjligheter, säger Roger Johansson, chef inom Uppsala kommuns transportservice.

Uppsala kommun eftersökte ett it‐stöd som kan stödja hanteringen av arbetsflöden, inventarier och logistik. Digitalisering av logistikflöden är i linje med kommunens policy för hållbar utveckling samt miljö‐ och klimatprogrammet.

Med Mylocs molntjänst Myloc Logistics får Uppsala kommun ett innovativt system för olika verksamheters logistikflöde. Genom Myloc kan de även komma närmare sina kunder, förskrivare, leverantörer och deras flöden genom att de nu kan samarbeta sömlöst mot gemensamma data.

– Med Myloc kan vi digitalisera och effektivisera arbete som tidigare skötts manuellt och krävt mycket tid, säger Roger Johansson.

Om Myloc:
Myloc utvecklar molnbaserade lösningar för digital produktion av logistik med transparens av logistikflöden. Samtliga inblandade aktörer kan kopplas ihop i ett och samma system där de i realtid kan dela information och samverka kring alla aktiviteter.

Facebooktwitterlinkedinmail