Den 6 maj anordnar Myloc en inspirationsdag i Stockholm med tema Logistics for Change. I en intervjuserie presenterar vi föreläsarna och denna gång ställde vi några frågor till Erik Wastesson, Ragn-Sells.
 

1. Du kan väl börja med att berätta om Ragn-Sells och den del inom verksamheten du ska prata om?

Ragn-Sells City Services firar snart 20-års jubileum. Allt började år 1999 i Gallerian Sthlm då Ragn-Sells för första gången började hantera gods och avfall i ett logistikuppdrag. Vi hanterar idag ett tiotal uppdrag där vi samordnar transporter av både gods och återvinningsmaterial.
 

2. Hur ser din roll inom Ragn-Sells ut? Erfarenheter av Myloc?

Min roll är Regionchef för City Services i Sthlm, Malmö och Göteborg. Jag har ett förflutet inom detaljhandeln och fokuserar gärna på kundnytta och service. Vi har under min tid avverkat 2st 3-PL system och har nu valt vårt nästa, Myloc Logistics. Vi har sökt ett kostnadseffektivt och säkert system, men lika viktigt har varit att ha en trygg partner som leverantör. Vi håller just på med implementering av det nya systemet och så här långt har samarbetet fungerat utmärkt.
 

3. Vad kommer du att prata om på vår inspirationsdag?

På inspirationsdagen Logistics for Change kommer jag att berätta närmare om #Älskade Stad och vad vi gör och hur samarbetet fungerar.
 

4. Vad får du för tankar när du hör Logistics for Change?

Jag tänker framför allt på framtidens lösningar med funktioner och möjligheter.
 

5. Varför ska man komma och lyssna på dig?

Jag hoppas kunna inspirera andra genom #ÄlskadeStad samarbetet. Jag ser också fram emot att träffa nya människor och få möjlighet att höra andra berätta om sina erfarenheter.
 
 
Läs mer och anmäl dig till inspirationsdagen på denna länk:
Logistics for Change
 
 

Facebooktwitterlinkedinmail