För att förenkla uppstartsfasen och det löpande arbetet för våra användare i Myloc Construction lanserar vi nu Myloc Education – instruktionsfilmer direkt inne i portalen.
 
Myloc Education består av instruktionsfilmer för både huvudentreprenörer och underentreprenörer. Bland filmerna hittar man bland annat instruktioner för hur man registrerar ett nytt byggprojekt och hur man lägger en bokningsförfrågan i Myloc Construction leveranskalender. Hitta till instruktionsfilmerna genom att:
 
1. Logga in med korrekta användaruppgifter i Myloc Construction
2. Klicka på Myloc-guider – Myloc-guider i den översta menyn
3. Väl inne på Myloc guider klickar man på instruktionsfilmer och där hittar man de guider som är kopplade till sin specifika användarprofil.
 
I filmerna guidas användarna igenom olika funktioner i portalen, allt för att förenkla och effektivisera arbetet. Vi kommer löpande att lägga till fler filmer och även uppdatera de befintliga efter behov. För att logga in i portalen Myloc Construction och ta del av instruktionsfilmerna, klicka här.
 
Myloc Construction är ett logistiksystem i form av en molntjänst som kopplar ihop alla aktörer i byggandets försörjningskedja och hjälper dem att planera och styra bygglogistiken, materialhanteringen och transporterna för en effektivare byggproduktion. Läs mer om Myloc Construction för effektivare bygglogistik här.
 

Facebooktwitterlinkedinmail