Under april och maj anordnade Myloc flera utbildningar inom Myloc® Construction och effektiv bygglogistik. Både nya och rutinerade Myloc-användare samlades i Stockholm, Göteborg och Malmö för att lära och inspireras.
 
Magnus och Anders gick bland annat igenom hur man enkelt kan komma igång med kollilogistiken och hur man lyckas med samordnad och effektiv inbärning. Vi presenterade även nya möjligheter med en integrerad digital byggarbetsplats och delade med oss av smarta features, tips och tricks som förenklar och effektiviserar arbetet i Myloc® Construction och byggproduktionen i stort.
 
Vi vill tacka alla som var med under utbildningarna och deltog i många spännande och lärorika diskussioner med oss och andra deltagare. Tillsammans med våra kunder och användare fortsätter vi att utveckla Myloc® Construction och skapar ännu bättre förutsättningar för ett effektivt byggande.
 
Håll utkik efter våra kommande utbildningar, webinarium och inspirationsdagar som vi informerar om i vår kundportal och såklart även i vårt nyhetsbrev. Anmäl dig som prenumerant här.

 

Facebooktwitterlinkedinmail