Nu skriver vi, tillsammans med våra kunder och användare, ett helt nytt kapitel kring Myloc® Construction. Idag lanserar vi version 5.0.
 
Utöver att våra användare i vanlig ordning kommer att uppleva en rad positiva förändringar, nyheter och förbättringar lanserar vi nu på bredden vår app Myloc Construction GO. Med den nya appen flyttar vi på allvar ut gränserna för att digitalisera byggarbetsplatsen.
 
Med start vid årsskiftet har Myloc Construction GO använts och testats av en liten grupp användare. Successivt har fler användare fått tillgång till appen som idag har ungefär 100 användare.  I samband med att version 5.0 släpps blir även Myloc Construction GO tillgänglig för samtliga användare av Myloc Construction.

Nya funktioner i Myloc Construction

 
Linda Carell, systemansvarig, berättar mer om den nya versionen.
 

Appen Myloc Construction GO är den största enskilda delen i denna release men som vanligt är det en blandning av mindre och större nyheter. En av dessa är avvikelsehanteringen där vi genom att kombinera appen med funktioner i portalen gör det enkelt och effektivt att rapportera logistik, materialhantering och andra områden. 

Genom att koppla enkla funktioner och låta dem bli tillgängliga längst ut i linjen, där det händer, samtidigt som vi håller samman samtliga användare och aktiviteter i samma moln skapar vi helt nya möjligheter.

Många fördelar med Myloc Construction GO

 
Magnus Rydberg, produktansvarig för Myloc Construction, berättar om de största fördelarna med den nya appen Myloc Construction GO.
 

Med vår nya app Myloc Construction GO får vi en rad nya möjligheter som hjälper oss att förenkla och effektivisera för våra användare. Ett exempel är att vi nu kommer åt mobilens inbyggda verktyg såsom GPS, kamera och telefon och vi kan nu integrera dem i funktioner som gör det både enklare och mer effektivt användaren.

Myloc GO finns för Android och iPhone och laddas ner på vanligt sätt. Användare kommer som vanligt åt sina projekt, entreprenader och leveranser. Samma användare-ID och lösenord gäller.

 

Facebooktwitterlinkedinmail