I mars inledde Myloc ett samarbete med MOVEBYBiKE, ett grönt cykelåkeri, och Starke Cycles som utvecklar eldrivna lastcyklar med visionen att byta ut skåpbilar mot lastcyklar för leveranser i city. Samma månad lanserades framtidens leveransmaskin för grönare citylogistik – containerlastbärare på cykel. Nu ställer vi ut tillsammans på mässan Logistik & Transport i Göteborg 5-7 november.
 
Myloc, MOVEBYBiKE och Starke Cycles kommer att ställa ut vår leveransmaskin på mässan Logistik & Transport 5-7 november. Leveransmaskinen lanserades i mars med syfte att ersätta lastbilar med betydligt miljövänligare cykelfordon. Därmed kan man minska utsläpp, trängsel och buller i samband med leveranserna som bara blir fler genom den ständigt ökande e-handeln.
 
Leveransmaskinen är både en hårdvara och mjukvara. Den kan enklast beskrivas som en containerlastbärare på cykel och har en maxbredd på 1 meter och maxlängd på 4 meter, där lastytans storlek motsvarar hela två lastpallar. Med den molnbaserade logistiktjänsten från Myloc får denna leveransmaskin ett komplett logistiksystem vilket innebär att man kan leverera ännu mer och ännu snabbare än någon annan last mile- och citylogistiklösning.
 
På mässan Logistik & Transport kommer vi att ställa ut leveransmaskinen och även hålla en presentation. Ni hittar oss och leveransmaskinen i monter A01:01 och under alla mässans dagar kommer vi även att hålla en presentation på Öppna Scenen. Hoppas vi ses där!
 

Facebooktwitterlinkedinmail