Nu öppnar vi upp för anmälan till vår andra inspirationsdag av två över webben!

Temat är än en gång “Digital Logistikproduktion” och inriktningen är vid detta tillfälle samordnad distribution där Myloc Logistics låter kunder få berätta om nyheter och inspirerande satsningar.

På grund av rådande situation kommer inspirationsdagen genomföras över webben. Vi kommer sända eventet över webben och en länk till webbmötet kommer skickas ut till de som har anmält sig till evenemanget.

Vi utlovar 2 inspirerande timmar där ni får ta del av verkliga kundcase och höra mer om ny funktionalitet som tillkommit i vår molntjänst Myloc Logistics!

Under detta tillfälle kommer vi få lyssna på hur tre olika verksamheter arbetar med samordnad distribution och på vilket sätt Myloc Logistics bidrar till en effektivare logistik.

Åhörarna kommer även få höra mer om vår senaste lansering, Myloc Sharing, som hjälper kommuner att kunna dela förnödenheter, inventarier och utrustning mellan sig.

Myloc Sharing är byggt på teorin om cirkulär ekonomi och hjälper kommuner att minska sin miljöpåverkan. Läs mer om Myloc Sharing här!

Tid: 19 maj kl. 14-16:00 (det kommer vara möjligt att gå med i webbmötet redan 13:50).

Plats: Över webben (alla som anmält sig får en länk att ansluta till).

Agenda:

14:00-14:10: Inledning.

14:10-14:35: Koordinerad och samordnad distribution som tjänst till affär och kontor (Jacob Enwall, VD Urban Services).

14:40-15:05: GDL tar nytt grepp på samordnad varudistribution (Eddie Rehnström, Produktionschef GDL).

15:10-15:35: Proof of Delivery i en samordnad distribution, en 3PL:are berättar (Christer Svensson, Transportchef PostNord TPL).

15:35-15:55: Nyheter i Myloc Logistics och en introduktion av Myloc Sharing (Nils Lundberg, Alexander Eiring, Myloc Logistics).

15:55- 16:00: Avslutning

Anmäl dig här och få en inbjudan till webbmötet! 

Varmt välkomna med anmälan.

Facebooktwitterlinkedinmail