För att fortsätta leverera högkvalitativa supply chain-lösningar och den bästa servicen för våra kunder och användare utökar vi vårt team med en medarbetare. Vi välkomnar Daniel Nordh till Myloc och ställde några frågor för att lära känna honom bättre.
 

1.Välkommen till Myloc, Daniel! Kan du berätta lite om dig själv?

Tack så mycket! Jag är uppväxt i Malmö men har under de senaste åren bott i Lund där jag har studerat vid Ekonomihögskolan på det Systemvetenskapliga programmet. Under utbildningen har jag varit aktiv i diverse studentorganisationer och läst en termin utomlands. Nu har jag precis tagit min examen och är glad över att komma tillbaka till Malmö.
 

2.Hur kom du i kontakt med Myloc och vilken bild har du av oss som företag idag?

Jag kom i kontakt med Myloc i samband med att jag och en studiekamrat skulle skriva vårt examensarbete. Min bild av Myloc är att det är ett professionellt företag med stor kompetens och höga ambitioner inom de områden man är verksam i, supply chain och logistik.
 

3. Hur kommer din roll på Myloc att se ut?

Jag kommer initialt att jobba med dokumentation inom en av Mylocs molntjänster, Myloc Construction. Detta för att få bättre förståelse för miljön så att jag sedan kan vara med och förbättra den. Jag kommer även att vara en del av Mylocs support-team och ha mycket kontakt med Mylocs kunder och användare.
 

4. Vad känner du främst att du kan bidra med på Myloc?

Som nyutexaminerad systemvetare kan jag bidra med nya insikter och idéer kring hur människor och teknologi kan samverka för att snabbare och effektivare uppnå uppsatta mål. Jag ser fram emot att tillämpa mina nyvunna kunskaper i praktiken och vara med och vidareutveckla våra tjänster inom supply chain som är ett oerhört intressant och viktigt affärsområde.
 

5.Vad har du för förväntningar på det nya jobbet?

Jag hoppas kunna få möjlighet att sätta mina teoretiska kunskaper på prov och utvecklas i det praktiska hos Myloc. Sedan vill jag även såklart lära mig mer om supply chain och logistik och då känns Myloc som en jättebra arbetsplats då kollegorna verkligen har stor kunskap och erfarenhet inom de områdena. Det känns oerhört spännande att bli en del av en snabbt växande bransch!
 
Vi tackar Daniel för pratstunden och hälar honom återigen varmt välkommen till Myloc!
 
 

Facebooktwitterlinkedinmail