I BRA Byggs största byggprojekt i Göteborgsregionen någonsin uppförs 70–80 000 m2 när Geelykoncernen etablerar sig på Lindholmen. Över tid kommer cirka 300–400 personer arbeta på heltid med byggprojektet och första delen av etableringen förväntas stå klar 2020. Projektets storlek samt geografiska position ställer stora krav på bygglogistiken. BRA Bygg har valt Myloc Construction för att koordinera och kommunicera alla leveranser som ska till och ifrån byggprojektet över tid.

– Det geografiska läget är komplicerat. Vi är flera entreprenörer som arbetar inom en liten yta på Lindholmen där det alltid händer mycket runtomkring byggområdet som kan påverka logistiken. Dessutom är vi under stor tidspress så självklart har vi flera utmaningar i det här projektet som vi måste ta oss an, säger Reza Iranmanesh, Entreprenadingenjör BRA Bygg.

– Vi använder Myloc Construction för att få bättre kontroll på leveranserna och enkelt kunna dela information mellan alla berörda. Genom verktyg för att planera och samverka kring alla aktiviteter kan vi alla jobba effektivt i projektet. Vi jobbar dagligen med Myloc både via webb och appen Myloc Construction GO, berättar Reza.

– BRA Bygg är ett bolag som ständigt utvecklas. Vi är glada att ha fått förtroendet att bidra till detta utmanande och inspirerande projekt i Göteborg, säger Anders Eklund, ansvarig för affärsområdet Myloc Construction på Myloc.

Vill du läsa mer om projektet och BRA Bygg? Besök deras hemsida här!

För mer information kontakta:

Daniel Nordh, Projektledare Myloc

daniel.nordh@myloc.se, 073 622 52 66

Reza Iranmanesh, Entreprenadingenjör BRA Bygg

reza.iranmanesh@brabygg.se, 070-817 31 99

Facebooktwitterlinkedinmail