Den här veckan var det premiär för Myloc Logistics användarnätverk. Premiärträffen ägde rum hos vår kund Helsingborgs Hamn och med under dagen var även användare från våra kunder Ragn-Sells, DB Schenker, GDL och Meca. Vi hoppas att fler av våra användare har möjlighet att vara med nästa gång.

Dagen inleddes med att Lars Eiring från Myloc presenterade ambitionen med det nya användarnätverket. Därefter fick varje deltagare presentera sitt företag, sin egen roll och hur de använder Myloc Logistics i det dagliga arbetet. Sedan fick Thomas Pålsson, Carolin Bengtsson och Jonathan Nilsson från Helsingborgs Hamn presentera sin verksamhet och hur de använder sig av Mylocs molnbaserade lösningar för effektivare logistik.

Efter en mingelpaus var det dags för Nils Lundberg från Myloc att presentera nya funktioner, integrationer och framför allt den nya appen Myloc Go för logistikaktörer och mottagare. I slutet hade vi alla en diskussion kring nya möjligheter inom digitalisering och logistik.

På kvällen begav vi oss till Helsingborg Arena för middag och en spännande match mellan OV Helsingborg och HK Aranäs. Myloc var stolt sponsor av matchen vilket kändes extra bra när OV Helsingborg vann med 26-23 och därmed tog sig tillbaka till Handbollsligan.

Tack alla ni som deltog på premiärträffen av Myloc Logistics användarnätverk. Vi ser fram emot nästa möte. Nedan en massa bilder från dagen och kvällen.

 

Helsingborgs hamn Myloc


helsingborg hamn myloc

Facebooktwitterlinkedinmail