För att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar för effektivare Supply Chain och logistikflöden har vi utökat vårt utvecklingsteam med en ny medarbetare. Vi hälsar vår nya kollega Mikael Ek varmt välkommen till Myloc. Vi ställde några frågor för att lära känna honom lite bättre

1. Välkommen till Myloc! Du kan väl börja med att berätta lite om din bakgrund?

– Tack så mycket! Jag är uppväxt i Staffanstorp men bodde i Lund under studietiden. Nu har jag faktiskt flyttat tillbaka till min hemstad. Jag tog nyligen min civilingenjörsexamen inom teknisk nanovetenskap från LTH men under hela studietiden sysslade jag med programmering på fritiden. När det sedan var dags att söka jobb insåg jag att det var det jag ville jobba med! 

2. Vad var det som fick dig att vilja jobba på Myloc?

– Mylocs lösningar känns helt rätt i tiden och det är oerhört spännande och roligt att få vara en del i utvecklingen av våra molntjänster som effektiviserar Supply Chain och logistikflöden. Att dessutom få jobba med ett trevligt gäng och sitta i fina lokaler mitt i centrala Malmö är såklart ett stort plus! 

3. Hur kommer din nya roll på Myloc att se ut?

– Jag kommer att jobba med programmering och vara en del i utvecklingen av våra molntjänster Myloc Logistics och Myloc Construction. Nu i början läser jag på mycket om lösningarna och laborerar i utvecklingsmiljön för att få bättre förståelse för hur allt är uppbyggt. 

4. Vad har du för förväntningar på ditt nya jobb?

– Jag vill framför allt få en större inblick i hur man jobbar med programmering. Jag har ju mest suttit hemma och lärt mig att programmera genom att experimentera. Nu får jag möjlighet att jobba ordentligt med det och jag är säker på att jag kommer att utvecklas och bli en bättre programmerare för varje dag på Myloc. 

5. Avslutningsvis, kan du berätta om vad du gillar att göra på fritiden?

– Det har ju de senaste åren blivit mycket programmering på min fritid men förutom det har jag även dykcertifikat så jag försöker komma ut och dyka så ofta jag kan! 
 
Vi är glada över att ha Mikael Ek på plats och önskar honom återigen varmt välkommen!
 

Facebooktwitterlinkedinmail