I samband med lanseringen av vår app Myloc Construction GO anordnade vi en tävling där en intern jury sedan utsåg ett vinnande bidrag. Ett stort grattis till Henrik Wallenborg på IN3PRENÖR som förutom äran får ett presentkort på Intersport till ett värde av 1000 SEK.
 

Hallå där Henrik. Stort grattis till vinsten! Du kan väl börja med att berätta om ditt arbete på IN3PRENÖR?

Jag jobbar just nu som arbetsledare i nybyggnationen av Studenternas IP i Uppsala. Jag ansvarar för logistiken och även för att Sirus Fotboll ska kunna spela på arenan under hela byggprojektet.
 

Hur används vår molntjänst Myloc i detta byggprojekt?


I dagsläget används framför allt Mylocs bokningskalender där vi får en bra överblick över hur flödena i de olika grindarna och lossningszonerna ser ut. Särskilt vår lastmaskinist älskar Myloc då han enkelt kan se när han är bokad.
 

En del i tävlingen du vann var att föreslå en ny funktion i appen Myloc Construction GO. Kan du berätta om ditt bidrag?


Som arbetsledare finns det dagar då man inte ens hinner sätta igång en dator. Då hade det varit perfekt att kunna logga in i appen och direkt där godkänna en leveransförfrågan från en underentreprenör. På så sätt slipper man springa in endast för att godkänna en leverans när man har hektiska dagar. Sedan la jag även in ett extra förslag om automatisk inloggning.
 
 
Vi på Myloc lyssnar på våra användare och kommer du att börja implementera Henriks vinnande förslag. Det fanns även flera andra förslag på funktioner som vi också kommer att lägga till i appen inom kort.
 

Facebooktwitterlinkedinmail