Backend-utvecklare

Malmö – Heltid

Kunskap: 

  • REST/JSON
  • Java
  • SQLVem är du?

Vi behöver dig som på magiskt sätt kan hantera både frontend och back-end.
Är du av åsikten att magi inte finns i verkligheten, ser vi hellre att du är tyngre på back-end, men ändå har kännedom och kunskap av front-end.

Vi ser att du har ca 5 års erfarenhet, men kompetens och du som person spelar större roll än tiden du varit yrkesverksam. Det viktiga om du har kortare erfarenhet är att du är villig att lära.


Vi ser gärna att du har ett intresse av vad som händer med produkten även när den är ute hos kund, och inte bara ser din egen kod.

Du som är extremt duktig på det du gör är ödmjuk med din kompetens är villig att dela med dig av din kunskap, och på samma sätt våga ställa frågor om det som inte är ditt kompetensområde.

Viktiga egenskaper:  

  • Hjälpsam 
  • Teamplayer
  • Van att jobba i projekt
  • Strukturerad
  • Intresse för produkten och vad vi gör, och inte bara själva programmeringen. 

Har du ett intresse av drift, prestanda och test är det ett plus i kanten!
 

Vad är rollen?

Rollen är en del av ett team som bygger system för komplex logistik, som är enkelt för användarna.

Du arbetar i team kring olika projekt, med samma grundsystem. 

Vi bygger logistik- och affärssystem i moduler som har många användningsområden och lång levnadstid. Därför ser vi det som en bra egenskap om du kan lyfta blicken och se helheten hela vägen ut till de olika kundgrupperna och sällananvändarna.

Vilka är vi?

Utvecklingsteamet består idag av 8 personer som jobbar som ett team och hjälps åt, med högt till tak gällande både frågor och bollande av idéer. 

Vi erbjuder en trevlig stämning, med AWs, ibland öl(alkoholfritt alternativ respekteras) men även dyklektioner, frisbeegolf eller andra aktiviteter som lockar.
Är du supernörd inom fotboll, bilrestaurering, eller anime? Själva intresset spelar ingen någon som helst roll, men förbered dig på att alla andra kommer vara intresserade, och dela med sig av sina intressen. 

Teamet har en lagom blandning av skoj och arbete. När alla kommer i flow kör vi stenhård, men lika viktigt är det att man ibland får memes, eller ett dåligt skämt kastat till sig. 

Du har även möjlighet att jobba en del på distans(2 dagar hemma 3 på kontoret) förutsatt att du kommer vidare i dina uppgifter och är kommunikativ med de andra i teamet.

Ansök till Backend-utvecklare