Vi på Myloc satsar ännu mer på att förbättra våra produkter och förstärker vårt team med ytterligare en utvecklare! Vi hälsar Carl-Henrik Laulaja varmt välkommen och lär känna honom lite bättre med några frågor.

1. Välkommen till Myloc! Kan du berätta lite om din bakgrund?

Tack! Jag har studerat högskoleingenjör inom datateknik vid LTH där jag tog min examen i år. Under studietiden jobbade jag även deltid på en redovisningsbyrå och med egen verksamhet. Jag bor numera i Helsingborg så det blir en hel del pendling.

2. Hur fick du information om Myloc och tjänsten som utvecklare hos oss?

Det var genom en annons hos rekryteringsföretaget Linqer. Jag kände inte till Myloc sedan tidigare, men tyckte att både företaget och tjänsten verkade väldigt intressant. Jag såg goda möjligheter att kunna utvecklas i min roll och det kändes även spännande att få vara med att skapa och vidareutveckla innovativa lösningar inom supply chain. Jag blev jätteglad när jag blev erbjuden tjänsten!

3. Vilken roll och vilka arbetsuppgifter kommer du att ha på Myloc?

Jag kommer att jobba som utvecklare och tillsammans med de andra på avdelningen utveckla och förbättra produkterna vi har inom supply chain. Just nu i början har jag fått jobba mycket med molntjänsten Myloc Logistics.

4. Hur har dina första veckor på Myloc varit?

Det har varit väldigt bra. Det är en trevlig arbetsplats med trevliga kollegor. Hittills har jag bland annat fått utveckla tester och har såklart även lagt en del tid på att läsa på om produkterna och laborerat i miljön för att lära mig hitta rätt.

5. Vad har du för förväntningar på det nya jobbet?

Jag vill framförallt vara med och utveckla våra produkter som jag ser stor potential i. Sedan hoppas jag även att jag hela tiden kan lära mig mer om programmering, utveckling och området supply chain.

Vi tackar Carl-Henrik för pratstunden och är glada över att han börjat jobba hos oss.

 

Facebooktwitterlinkedinmail