MYLOC® LOGISTICS

THE BRIDGE TO UNIFIED LOGISTICS

N

Visibilitet

N

Flexibilitet

N

Affärsutveckling

Samverka i logistiknätverk


Myloc Logistics är en molntjänst för effektiv supply chain och logistik. Vi erbjuder digitala logistiklösningar som möjjliggör för dig att samarbeta och dela information med alla dina samarbetspartners i försörjningskedjan – i realtid och i ett och samma system. I Myloc Logistics kan du enkelt konfigurera din logistikprocess precis som du vill att den ska se ut. Direkt i logistiksystemet kan du koppla på olika användare och arbetsuppgifter för olika bolag som är involverade i logistikkedjan och i takt med att verksamheten utvecklas följer Myloc Logistics med.

Inga investeringar behövs, du har redan lagt grunden. Till en låg månadsavgift kompletterar Myloc Logistics dina befintliga affärssystem, utan krav på utökad bemanning. Myloc Logistics förändrar gamla arbetssätt. Rutinkontroll automatiseras vilket innebär att användarna helt kan fokusera på avvikelser. Ett enhetligt arbetssätt för olika processer gör det enkelt att dela arbetsuppgifter mellan olika användare. Resultatet blir inte bara lägre kostnader utan också minskad sårbarhet och personbehov.

Logistiksystem i molnet ger effektivare logistikflöden


Hamnlogistik
Myloc Logistics – för hamnverksamheter med ambitioner. Molntjänsten passar både en mindre hamn som vill bli större och en redan stor hamn som vill utöka och bli effektivare.

facility management warehouse

Facility Management
Bättre service till kunder, enkel tillgång till information, bättre kvalitet och ökad effektivitet i Facility Management-verksamheten är några av effekterna av Myloc Logistics molntjänst.

Facility Management

Inbound Logistics
Ta emot och tolka förhandsaviseringar från leverantörer vid godmottagning, få tillgång till Crossdock funktionalitet för att veta var kollit ska vidare, och mycket mer med Myloc Logistics Inbound!

Intern Logistik

Intern Logistik
Myloc Logistics molntjänst har lösningar för att styra och följa upp interna logistikflöden för att uppnå en effektivare produktion.

samordnad distribution

Samordnad Varudistribution
Med Myloc Logistics kan man enkelt och effektivt samordna leveranser av varor till olika verksamheter enligt uppgjorda körscheman.

returlogistik

Returlogistik
Myloc Logistics inkluderar smarta lösningar för effektivare kolli- och returhantering för e-handlare, tredjepartslogistiker och grossister.

shutterstock_468389876

Samordnad Logistik
Digitalisering av kommunens logistik. Samordnad distribution av inventarier såsom möbler, hjälpmedel och tekniska apparater.

Samarbetspartners


network logistics

Aktuellt


Webinarium för hamnar 12 juni – effektiv sitelogistik

Den 12 juni kl 10.00-10.45 anordnar Myloc ett nytt webinarium om effektiv logistik i hamnar. Som deltagare kommer du att få ta del av en presentation och det finns även möjlighet att ställa frågor och diskutera det som tas upp.   Några exempel på vad som...

läs mer

Logistics for Change – bilder från Mylocs inspirationsdag

I måndags anordnade vi på Myloc och Olivetree en inspirationsdag för kunder, partners och andra med intresse för Supply Chain, logistik och digitalisering. Evenemanget ägde rum på Nordic Light Hotel i Stockholm och bjöd på flera inspirerande presentationer och...

läs mer

Kontakta oss


Vill du veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret och bli kontaktad av en av våra produktspecialister.