Myloc har tillsammans med vår partner ÅF blivit inbjudna att hålla en presentation på den internationella workshopen ”Application of Advanced Plant Information Systems for Nuclear Decommissioning and Life-cycle management”.
 
Hans Frohlund (ÅF) och Nils Lundberg (Myloc) kommer att dela med sig av sina erfarenheter av hur ÅF med Mylocs IT-lösningar som bas effektivt lyckats samordna logistiken för stora komplexa byggprojekt. Nedmonteringen av gamla kärnkraftverk har stora likheter med stora byggprojekt, med behov av att samordna olika entreprenader och resurser.
 
I demonteringen uppstår flöden av material av olika strålskyddsklasser och materialslag som ska planeras, genomföras och spåras. Vi kommer att beröra möjligheterna till ett strukturerat flöde där vi kan planera för och konfigurera logistikprocesser som passar de olika fraktioner som uppstår vid neddemonteringen och till sist rivningen. Genom Mylocs system skapas möjlighet att exekvera logistikprocesserna och skapa planerbarhet, underlag för mellanlagring och spårbarhet.
 
Workshopen äger rum i Lillehammer i Norge och pågår 3-5 december. Vi ser fram emot spännande och lärorika dagar!
 

Facebooktwitterlinkedinmail