Den 19 november anordnar Myloc en inspirationsdag i Malmö med tema ‘Digital Logistikproduktion’. I en intervjuserie presenterar vi föreläsarna och denna gång ställde vi några frågor till Christer Jönsson, Ragn- Sells.

1.  Kan du kortfattat berätta om dig själv och din nuvarande roll?
– Jag är lokalt ansvarig för Ragn-Cells City Services här i Malmö! Jag har personalansvar och sköter kontakten ut mot våra kunder. Utöver detta överser jag alla våra lokala uppdrag och tjänster samt verkställer nya projekt.

2. Vad kommer du prata om på vår inspirationsdag?
– Många tror att Ragn-Sells enbart tömmer avfallskärl. Jag tänkte dela med mig av vad vår avdelning på Triangeln sysslar med och berätta om de tjänster som vi erbjuder butikerna på köpcentret. Jag kommer också beröra hur vi på Ragn-Sells City Services ser på framtiden och hur Myloc Logistics som verktyg kan hjälpa oss att nå dit.

3. Vad får du för tankar när du hör digital logistikproduktion som är inspirationsdagens tema i år?
– Jag tänker direkt på hur vi kan knyta samman våra digitala system så att vi kan få så realistisk information som möjligt. Detta skulle ge oss möjligheter till att mäta, utvärdera och förbättra vår produktion. Detta är viktigt för oss själva men även för att optimera värdet vi skapar för våra kunder.

4. Vad ser du fram emot mest på Mylocs inspirationsdag?
– Jag är nyfiken på att höra hur Myloc ser på framtiden och höra om ny funktionalitet som vi kan dra nytta av. Givetvis är jag också intresserad av att höra hur andra företag arbetar med Myloc Logistics. Det skall bli spännande att höra om vilka utmaningar andra företag har stått inför och höra vilka lösningar de landat i.

5. Vilka vänder sig ditt föredrag till?
– Mitt föredrag vänder sig till såväl gamla som nya Myloc- användare då jag kommer presentera hur vårt nuvarande flöde fungerar i praktiken. Då Ragn-Sells City Services verkar för att minska utsläpp och att arbeta klimatsmart hoppas jag på att uppmuntra andra som har samma ambition. Förhoppningsvis kan inspirationsdagen generera nya kontakter och vara ett tillfälle för att diskutera framtida samarbeten, givetvis med Myloc som gemensam nämnare!

Läs mer och anmäl dig till inspirationsdagen på följande länk:
Digital Logistikproduktion

Facebooktwitterlinkedinmail