Vi hälsar vår nya kollega och marknadsassistent Maria Busck varmt välkommen till Olivetree och Myloc. Vi ställde 5 frågor för att lära känna henne lite bättre!

1. Berätta om dig själv. Var kommer du ifrån och vilken akademisk bakgrund har du?
– Jag är uppväxt på en Hälsingegård i Hudiksvall i Norrland, och flyttade till Umeå när jag var 20 för att studera. Jag pluggade på civilekonomprogrammet med inriktning marknadsföring och tog min examen för lite mer än tre år sedan.

2. Vad har du jobbat med tidigare?
– Jag kommer direkt från ett B2B-företag som erbjuder betallösningar för e-handlare. Där jobbade jag som kommunikatör med mycket kundkontakt.

3. Vad lockade dig till Olivetree och logistikbranschen?
– Genom tidigare jobb har jag fått förståelse för hur viktigt, men också svårt, logistik är idag. Olivetrees logistiklösningar verkade direkt väldigt intressanta när jag fick dem presenterade för mig. Det är också en spännande utmaning att vara med och forma ett budskap kring produkter som bryter ny mark på sin marknad.

4. Vad kommer du att jobba med?
– Som marknadsassistent kommer jag främst att ansvara för att planera och skapa material till vår digitala marknadsföring och kommunikation. Under min första månad har det varit mycket fokus på att skapa en användarvänligare hemsida. Jag har även gjort flera lärorika och inspirerande intervjuer och reportage med våra kunder och andra branschexperter. Det ska det bli mer av!

5. Berätta om dina förväntningar på ditt nya jobb.
– Här på Olivetree finns en enorm kunskap och erfarenhet inom supply chain management och logistik. Genom våra lösningar Myloc Construction och Myloc Logistics kan vi bidra till att fler företag kan effektivisera sina verksamheter och projekt, och det blir mitt jobb att göra fler medvetna om detta.

Vi ser fram emot att jobba med Maria Busck och önskar henne återigen varmt välkommen till teamet!

Facebooktwitterlinkedinmail