Vi vill hela tiden utveckla och förbättra vår molntjänst Myloc Construction och att lyssna på våra användare har alltid varit oerhört värdefullt för oss. Under december, januari och februari körde vi en särskild kampanj där vi aktivt samlade in förbättringsförslag där det bästa bidraget inte bara skulle implementeras utan även belönas med en tårta!
 
Nu är kampanjen avslutad och vi har utsett en vinnare, Ellen Thunstedt på NCC. Vi ringde upp Ellen för att gratulera henne och höra mer om hennes förslag.

Hallå där Ellen! Grattis till vinsten! Vill du berätta lite om dig själv?
– Tack så mycket! Jag heter Ellen och jobbar just nu som biträdande arbetsledare på NCC i Varberg.
 
Hur känns det att vara delaktig i att utveckla och förbättra Myloc Construction?
– Det känns jätteroligt att Myloc uppmärksammar idéer från oss användare och att man kan se att våra förslag faktiskt implementeras i logistiksystemet. Självklart var det ännu roligare att bidra den här gången då jag förutom direkt respons belönades med en tårta!

Vill du berätta om ditt förbättringsförslag?
– Mitt vinnande förbättringsförslag gällde bildspelsfunktionen i Myloc där jag vill att bilderna ska kunna ha olika visningstid då till exempel 30 sekunder kan kännas för kort för vissa bilder men för långt för andra. Jag har flera idéer för just bildspelet som jag delat med mig av och som jag ser fram emot att se i de kommande uppdateringarna av Myloc Construction.

Vi tackar Ellen för pratstunden och säger återigen stort grattis och tack för hjälpen! Ellens förslag lanseras redan NU i den nya versionen av Myloc Construction som ni kan läsa mer om i början av nästa vecka. Den nya versionen inkluderar även många av de andra förbättringsförslagen som samlades in. Även fast den här kampanjen är avslutad vill vi uppmuntra er till att fortsätta lämna in förbättringsförslag så att vi hela tiden kan utveckla tjänsten efter era preferenser.

HÄR samlar vi in förbättringsförslag. Tack på förhand!

Facebooktwitterlinkedinmail