Myloc inleder ett nytt samarbete med miljöföretaget Ragn-Sells som väljer att implementera Myloc Logistics logistiklösningar för effektiv samordnad distribution.
 
Ragn-Sells har valt att inleda ett samarbete med Myloc inom ramen för skräddarsydda servicetjänster för kontor och köpcentrum. Totalt handlar det om 14 000 leveranser till 1250 mottagare i 9 sajter.
 
Nu implementerar man Myloc Logistics logistiklösningar med syfte att få bättre kontroll på alla aktiviteter, samt skapa transparens och kvalitet i kommunikationen med kunderna.
 
Detta blir möjligt genom att Myloc automatiskt fångar upp allt som sker. Ragn-Sells och andra inblandade parter kopplas ihop och alla kan i realtid följa vad som planerats och vad som utförts.
 
Erik Wastesson, Ragn-Sells:
 
Samarbetet med Myloc ger oss en möjlighet att digitalisera och automatisera stora delar av vårt arbete med samordnad distribution. Det blir tydligt, transparent och effektivt för alla inblandade.
 
Inledningsvis kommer Myloc Logistics att användas i Stockholm och Malmö men längre fram räknar med att implementera lösningarna i fler städer där Ragn-Sells är verksamma.
 
 
För mer information, vänligen kontakta:
 
Anders Bolin, marknadsansvarig Myloc Logistics
anders.bolin@myloc.se
073-066 50 42
 
Erik Wastesson, marknadsområdeschef Ragn-Sells
erik.wastesson@ragnsells.com
 
 

Facebooktwitterlinkedinmail