Den 19 november anordnar Myloc en inspirationsdag i Malmö med tema ‘Digital Logistikproduktion’. I en intervjuserie presenterar vi föreläsarna och denna gång ställde vi några frågor till Malin Viklands, Region Västerbotten.

1.  Kan du kortfattat berätta om dig själv och din nuvarande roll?
– Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva fastighetsprojekt i regionen tillsammans med mina kollegor för att skapa ändamålsenliga och moderna lokaler för sjukvården. I mitt arbete ingår även projektering, upphandling av entreprenörer samt överlämning av nya lokaler till Region Västerbottens olika verksamheter.

2. Vad kommer du prata om på vår inspirationsdag?
– Jag kommer att berätta om projekten på Norrlands Universitetssjukhus i Umeå. Hur allt började med att vi ville säkerställa tillgänglighet och säkerhet kring logistiken och landade i en lösning som hade positiv påverkan på både byggtider och kostnader.

3. Vad får du för tankar när du hör digital logistikproduktion som är inspirationsdagens tema i år?
– Jag tycker temat andas optimism. Jag ser fram emot att fånga upp nya idéer och erfarenheter att inspireras av.

4. Vad ser du fram emot mest på Mylocs inspirationsdag?
– Som projektchef hinner man inte alltid med i sin omvärldsbevakning, därför är jag nyfiken på att mingla och träffa andra i branschen. Jag ser även fram emot att dela med mig av våra erfarenheter som andra kan dra nytta av.

5. Vilka vänder sig ditt föredrag till?
– Jag tror framförallt byggherrar och entreprenörer kan känna igen sig i våra utmaningar och därmed finna intresse i lösningen vi landade i. Sedan finns det säkert generella erfarenheter som går att applicera inom andra områden.

Vi tackar Malin för en trevlig intervju och ser fram mot att höra mer om henne och projektet den 19 november!

Läs mer och anmäl dig till inspirationsdagen på följande länk:
Digital Logistikproduktion

 

Facebooktwitterlinkedinmail