Vi vill hälsa vår nya medarbetare Lars Tydinger varmt välkommen till oss på Myloc. Vi ställde fem frågor för att lära känna honom bättre.

img_3205

 Välkommen, Lars. Berätta lite om din bakgrund inom supply chain.

Jag har jobbat inom supply chain och framför allt logistik sedan tidigt 90-tal, bland annat på Perstorp där jag hade ansvar för både lokal och global logistik. 2000 var jag med och startade Interlink som idag är en del av GDL-koncernen. Under de senaste åren har jag jobbat i eget bolag som konsult inom supply chain, logistik och affärsutveckling.


Vad är din bild av Myloc idag?

Som konsult har jag kommit i kontakt med Myloc ett flertal gånger, och själv dragit nytta av deras lösningar för att effektivisera supply chain- och logistikprocesser. Det är ett väldigt innovativt företag med ett proaktivt sätt att tänka. Idén om aktivitetsbaserad logistik (ABL) är inte ny, men Myloc är först med att ha ett fungerande system för det.


Hur kommer din roll på Myloc att se ut, och vad har du för förväntningar?

Jag kommer att vara en del av att utvecklingen och etableringen av Myloc. Framför allt kommer jag att jobba direkt med våra kunder vid implementeringen av Myloc Logistics och Myloc Construction. Myloc har många spännande projekt på gång just nu och det känns oerhört kul att få vara med på resan som ju bara har börjat.


Vad känner du att du främst kan bidra med?

Jag hoppas kunna bidra med utveckling ur ett kund-och användarperspektiv och även se hur Myloc kan effektivisera olika logistikprocesser, som jag har erfarenhet av. Att jag dessutom befunnit mig “på andra sidan” som kund innebär även att jag själv fått uppleva systemet. Jag vet vad man som kund har behov av, vad man tycker fungerar bra och vad som kan förbättras.


Hur tror du att utvecklingen inom supply chain och logistik kommer att se ut?

Vi har under de senaste åren sett att många, men långt ifrån alla, delar av logistikflödet har automatiserats. Jag tror att det är nu det kommer att ta fart på riktigt. Verkligheten börjar komma ikapp företagen. Det innebär att fler ser nyttan och behovet av digitala system. De behövs för att hålla ihop den allt mer komplexa distributionskedjan, där många aktörer från världens alla hörn måste samverka.

Återigen hälsar vi Lars varmt välkommen till Myloc-teamet, och ser fram emot att ta del av hans gedigna kunskaper och erfarenheter inom supply chain och logistik.

 

Facebooktwitterlinkedinmail