Digitalisering av Outbound-logistik

 

 

transparent

Digitalisering av Outbound-logistik

 

 

transparent

Myloc Outbound Logistics


 
Myloc Outbound Logistics – för effektiv outbound-logistik. Myloc erbjuder molntjänster för effektivare Supply Chain och logisikflöden. Vi möjliggör för företag att koppla ihop sig med sina partners i ett och samma system där de i realtid kan samverka med varandra. Vi gör det enkelt att planera, kontrollera och hålla koll på allt som sker.
 
Med Myloc Outbound Logistics blir det enkelt att effektivisera och få kontroll över flödet av utgående gods. Läs mer om våra funktioner för effektiv outbound-logistik nedan.
 
Några av våra funktioner för effektiv outbound-logistik:
 
– WMS – distribution
– Realtidsrapportering
– Mobilitet
– Process och planering
– Track & Trace
– Proof of Delivery (POD)
 
Kontakta oss genom formuläret intill så återkommer vi till dig för en diskussion om hur vi kan hjälpa ert företag med effektivare outbound-logistik.
 

Kontakta oss


 
Vill du veta mer om våra molnbaserade logistiklösningar för effektiv Outbound-logistik? Fyll i formuläret för att bli kontaktad av en av våra experter.

Senaste nytt


Glad sommar önskar vi på Myloc!

Vi på Myloc vill passa på att tacka våra kunder, partners och medarbetare för en händelserik vår som nu passerat. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete i höst!   Vi är bemannade under hela sommaren och kan fortfarande kontaktas via info@myloc.se eller...

BRA BYGG BYGGER EFFEKTIVARE MED MYLOC CONSTRUCTION

I BRA Byggs största byggprojekt i Göteborgsregionen någonsin uppförs 70–80 000 m2 när Geelykoncernen etablerar sig på Lindholmen. Över tid kommer cirka 300–400 personer arbeta på heltid med byggprojektet och första delen av etableringen förväntas stå klar 2020....