Digitalisering av Inbound-logistik

 

Myloc Inbound Logistics


 
Myloc Inbound Logistics – för effektiv inbound-logistik. Myloc erbjuder molntjänster för effektivare Supply Chain och logisikflöden. Vi möjliggör för företag att koppla ihop sig med sina partners i ett och samma system där de i realtid kan samverka med varandra. Vi gör det enkelt att planera, kontrollera och hålla koll på allt som sker.
 
Med Myloc Inbound Logistics blir det enkelt att effektivisera och få kontroll över flödet av ankommande gods. Är ni till exempel en grossist, ett industriföretag eller 3PL-företag har vi lösningarna för er! Läs mer om våra funktioner för effektiv inbound-logistik nedan.
 
Några av våra funktioner för effektiv Inbound-logistik:
 
– Effektiv hantering av flöde för ankommande gods
– Cross Docking
– Leverantörsportal
 

Kontakta oss


 
Vill du veta mer om våra molnbaserade logistiklösningar för effektiv Inbound-logistik? Fyll i formuläret för att bli kontaktad av en av våra experter.

Senaste nytt


Myloc Logistics Inspirationsdag 2021

Tack för en mycket trevlig inspirationsdag! Här finner du inspelningen från Myloc Logistics Inspirationsdag 2021 uppdelad i tre delar. Temat för våren var "Integrated and Connected - Skrota dina silos och satsa på lösningar som hänger ihop." Vi på Myloc tror att vägen...

Benedikte Borgström talare på Mylocs Inspirationsdag!

Vi välkomnar Benedikte Borgström som talare på Myloc Logistics Inspirationsdag våren 2021! Benedikte forskar inom urbana studier på Malmö Universitet, och är även del i deras nya masterprogram Urban Business and Development. Benedikte beskriver sig själv såhär:   Jag...

Kontakta oss

 

 

 

 

Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss inom kort!