Digitalisering av Inbound-logistik

 

 

transparent

Digitalisering av Inbound-logistik

 

 

transparent

Myloc Inbound Logistics


 
Myloc Inbound Logistics – för effektiv inbound-logistik. Myloc erbjuder molntjänster för effektivare Supply Chain och logisikflöden. Vi möjliggör för företag att koppla ihop sig med sina partners i ett och samma system där de i realtid kan samverka med varandra. Vi gör det enkelt att planera, kontrollera och hålla koll på allt som sker.
 
Med Myloc Inbound Logistics blir det enkelt att effektivisera och få kontroll över flödet av ankommande gods. Är ni till exempel en grossist, ett industriföretag eller 3PL-företag har vi lösningarna för er! Läs mer om våra funktioner för effektiv inbound-logistik nedan.
 
Några av våra funktioner för effektiv Inbound-logistik:
 
– Effektiv hantering av flöde för ankommande gods
– Cross Docking
– Leverantörsportal
 

Kontakta oss


 
Vill du veta mer om våra molnbaserade logistiklösningar för effektiv Inbound-logistik? Fyll i formuläret för att bli kontaktad av en av våra experter.

Senaste nytt


Glad sommar önskar vi på Myloc!

Vi på Myloc vill passa på att tacka våra kunder, partners och medarbetare för en händelserik vår som nu passerat. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete i höst!   Vi är bemannade under hela sommaren och kan fortfarande kontaktas via info@myloc.se eller...

BRA BYGG BYGGER EFFEKTIVARE MED MYLOC CONSTRUCTION

I BRA Byggs största byggprojekt i Göteborgsregionen någonsin uppförs 70–80 000 m2 när Geelykoncernen etablerar sig på Lindholmen. Över tid kommer cirka 300–400 personer arbeta på heltid med byggprojektet och första delen av etableringen förväntas stå klar 2020....