Logistik för Landsting


 
Myloc erbjuder molnbaserade IT-lösningar som gör det enkelt att digitalisera processer, även utanför det egna företaget. Vi kallar det nätverkslogistik där samtliga aktörer som samarbetar kan arbeta i samma logistiksystem i molnet. De kan i realtid dela information, styra och hålla koll på alla aktiviteter. Resultatet vi ser hos våra kunder är effektivare verksamheter, automatiserad administration, snabbhet och transparens.

Vi på Myloc har med vårt molnbaserade logistiksystem Myloc Construction under de senaste sex åren etablerat oss som en ledande lösningsleverantör inom bygg och fastighetsutveckling. Vårt IT-verktyg har visat sig värdefullt inom logistik för landsting, såsom i sjukhusprojekt som ofta genomförs i utmanande miljöer.
 
Sjukhusprojekt innebär särskilt stora utmaningar i form av störningar, tillfarter för både patienter och anställda, samt materialflöden för både sjukhuset och byggprojekten. För att den dagliga verksamheten ska kunna fungera obehindrat under hela byggproduktionen krävs lösningar för att enklare samordna de olika aktiviteterna och effektivisera bygglogistik och materialhantering.

Läs gärna mer om vår molntjänst Myloc Construction eller fyll i formuläret intill och bli kontaktad om lösningar för effektiv logistik för landsting.

Kontakta oss


 
Vill du veta mer om hur vi jobbar med effektiva lösningar inom logistik för landsting? Fyll i formuläret nedan så tar en av våra experter kontakt med dig inom kort.

Kundcase


Vid Norrlands Universitetssjukhus (NUS) i Umeå pågår nu flera större bygg- och renoveringsprojekt. För att samordna de olika projekten och få en effektivare och säkrare materialhantering har Västerbottens läns landsting (VLL) valt att använda en logistiklösning som bygger på det molnbaserade logistiksystemet Myloc Construction.

Kontakta oss

 

 

 

 

Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss inom kort!