FRAMTIDENS LÖSNINGAR INOM SUPPLY CHAIN MANAGEMENT & LOGISTIK

FRAMTIDENS LÖSNINGAR INOM SUPPLY CHAIN MANAGEMENT & LOGISTIK


Våra tjänster


myloc_construction

Molntjänst med lösningar för att styra bygglogistik, materialhantering och transporter för effektivare byggproduktion. Komplexa försörjningskedjor i byggbranschen kräver koncept som Myloc, som möjliggör samverkan mellan olika företag i byggprojekten.

Läs mer

myloc_logistics

Molntjänst med lösningar inom supply chain och logistik. Ger dig fullständig överblick och kontroll på samtliga aktiviteter i din försörjningskedja och möjliggör för samverkan över organisationsgränserna. Ett effektivt kompletterande verktyg till nuvarande system.

Läs mer

olivee-logo2

Olivetree Solutions är vår konsultverksamhet där vi har mer än 200 års samlad erfarenhet av arbete med lösningar inom supply chain och logistik. Har du behov av att hantera materialflöden och skapa oöverträffad överblick över leveranskedjan har du hittat rätt.

Läs mer

Se filmen om Myloc® här.

Vår Affärsidé


Möjliggöra för företag att samverka i logistiknätverk. Både för att utveckla sina affärer och effektivisera sin egen verksamhet men också skapa helt nya affärer och mer effektiva sätt att samverka.

De som arbetar i logistikflödet skall enkelt kunna överblicka och arbeta med all nödvändig information på ett ställe. På så sätt skapar vi förutsättningar för en helt ny nivå av prestanda och flexibilitet inom logistiken.


Aktuellt


5 frågor till Mylocs nya utvecklare Carl-Henrik Laulaja

5 frågor till Mylocs nya utvecklare Carl-Henrik Laulaja

Vi på Myloc satsar ännu mer på att förbättra våra produkter och förstärker vårt team med ytterligare en utvecklare! Vi hälsar Carl-Henrik Laulaja varmt välkommen och lär känna honom lite bättre med några frågor. 1. Välkommen till Myloc! Kan du berätta lite om din... läs mer

Artiklar


Kontakta Oss


Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss och en av våra produktspecialister återkommer inom 24 timmar.