MYLOC® LOGISTICS

THE BRIDGE TO UNIFIED LOGISTICSN

Visibilitet

N

Flexibilitet

N

Affärsutveckling

Samverka i logistiknätverk


Myloc Logistics är en molntjänst för effektiv supply chain och logistik. Från början webbaserat låter systemet dig samarbeta och dela information med alla samarbetspartners i försörjningskedjan – i realtid och i ett och samma system. I Myloc Logistics kan du enkelt konfigurera din logistikprocess precis som du vill att den ska se ut. Direkt i logistiksystemet kan du koppla på olika användare och arbetsuppgifter för olika bolag som är involverade i logistikkedjan och i takt med att verksamheten utvecklas följer Myloc Logistics med.

Inga investeringar behövs, du har redan lagt grunden. Till en låg månadsavgift kompletterar Myloc Logistics dina befintliga affärssystem, utan krav på utökad bemanning. Myloc Logistics förändrar gamla arbetssätt. Rutinkontroll automatiseras vilket innebär att användarna helt kan fokusera på avvikelser. Ett enhetligt arbetssätt för olika processer gör det enkelt att dela arbetsuppgifter mellan olika användare. Resultatet blir inte bara lägre kostnader utan också minskad sårbarhet och personbehov.


Logistiksystem i molnet ger effektivare logistikflöden


Hamnlogistik
Myloc Logistics – för hamnverksamheter med ambitioner. Molntjänsten passar både en mindre hamn som vill bli större och en redan stor hamn som vill utöka och bli effektivare.

facility management warehouse

Facility Management
Bättre service till kunder, enkel tillgång till information, bättre kvalitet och ökad effektivitet i Facility Management-verksamheten är några av effekterna av Myloc Logistics molntjänst.

Facility Management

Inbound Logistics
Ta emot och tolka förhandsaviseringar från leverantörer vid godmottagning, få tillgång till Crossdock funktionalitet för att veta var kollit ska vidare, och mycket mer med Myloc Logistics Inbound!

Intern Logistik

Intern Logistik
Myloc Logistics molntjänst har lösningar för att styra och följa upp interna logistikflöden för att uppnå en effektivare produktion.

samordnad distribution

Samordnad Varudistribution
Med Myloc Logistics kan man enkelt och effektivt samordna leveranser av varor till olika verksamheter enligt uppgjorda körscheman.

returlogistik

Returlogistik
Myloc Logistics inkluderar smarta lösningar för effektivare kolli- och returhantering för e-handlare, tredjepartslogistiker och grossister.

Samarbetspartners


Aktuellt


Myloc stödjer Läkare Utan Gränser

Inför julen valde vi på Myloc att ge ett bidrag till Läkare Utan Gränser. Nu fortsätter vi att stödja deras livräddande arbete runtom i världen genom att bli Företagsvän 2018.   Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar... läs mer

God jul och ett gott nytt år önskar Myloc och Olivetree

Såhär dagarna innan julafton vill vi på Myloc och Olivetree passa på att önska alla våra kunder, samarbetspartners och vänner en riktigt god jul och ett gott nytt år! I år väljer vi att skänka våra julklappspengar till välgörande ändamål genom Läkare Utan Gränser och... läs mer

Kontakta oss


Vill du veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret och bli kontaktad av en av våra produktspecialister.